Ara ja podeu encarregar i recollir la vostra cistella d’hortalisses ecològiques del Banyonet a Farmasalut, mes sa impossible, directe de l’hort!!
Producció de hortalises ecològiques, de temporada i proximitat, a l’aire lliure.
El camp el tenim a Blanes, molt a prop de la desembocadura del riu La Tordera.
Us fem arribar a casa verdures fresques,
Molt important!! acabades de collir i que no han passat per cambra frigorífica.
Les servim en format cistella. Això ens permet poder programar millor els cultius. El preu fixe al llarg de l’any us permet menjar verdures variades independentment dels productes, i a nosaltres ens garanteix uns ingressos estables.
Cada setmana us proposem una cistella estandar, que adaptem al vostre gust, segons el formulari que ens heu d’omplir.
Fem tres formats: cistella, petita, mitjana i gran. Pots consultar la informació en el nostre web
http://www.elbanyonet.cat/les-cistelles-que-us-oferim/
Cada setmana publiquem el contingut de la cistella en aquest enllaç http://www.elbanyonet.cat/category/cistella-de-la-setmana/
Al nostre web també trobaràs receptes i recomanacions per cuinar les verdures. I informacions varies que anem penjant per mantenir-vos informades.
Dimecres a la tarda a partir de 2/4 de 7, pots recollir la teva cistella a Farmasalut. Recomanem que vinguis amb una bossa o cabaç per emportar-te les verdures.
En el següent link trobaràs el formulari http://goo.gl/forms/mVKKfxCXLQ on podràs omplir les teves dades personals, el format de cistella que voldries, la periodicitat, i forma de pagament.
En el formulari també podràs indicar-nos les verdures que no voldràs trobar mai a la cistella (0), les que t’agraden una mica o voldràs trobar de tant en tant (1) i les que t’agraden força o molt (2). Això ens permetrà personalitzar més la teva cistella.
Si vols complementar la cistella amb ous ecològics també ho pots indicar. Els ous els fem per encàrrec., El pagament de la cistella és al comptat en el moment de recollir-la.
Moltes gràcies
El Banyonet
Producció agrícola ecològica
de temporada i proximitat
Pla d’en Bornes
17300 Blanes
info@elbanyonet.cat
www.elbanyonet.cat

EL BANYONET220150206_131338facebook foto ecologica.jpg ok

Guardar