BANY DE GONGS
Els gongs són instruments ancestrals sagrats utilitzats des de fa milers d’anys per ajudar a la sanació, el rejoveniment i la transformació, utilitzats en cerimònies i celebracions com a eines per assolir alts estats de meditació i consciència.
Els gongs generen fortes ones de so, per aguns gairebé tangible al tacte. És una inmersió completa en un camp de so, on et submergeixes dins d’ un espectre de freqüències basades en pressions d’ones que vibren en els meridians d’energia del cos i els balancea. Aquesta vibració estimula el cos físic, alliberant tensions i bloquejos , però també estimulant el funcionament del sistema nerviós i glandular i incrementant la força vital.

El bany de Gongs requereix d’ una preparació prèvia per poder rebre en les millors condicions els beneficis d’ aquest intrument, en aquestes sessions s’ utilitzen tècniques senzilles per tal d’obrir els canals d’energia, després es realitza una relaxació i a continuació el Bany de Gongs finalitzant la sessió amb uns minuts de silenci (Sunatta).

Què és pot experimentar?

En els Banys de Gong és possible experimentar:
Desmaterialització: Cessa el sentit dels físic.
Levitació: Cessa el sentit de la gravetat.
Rejoveniment: Sentiment de èxtasi davant la força de la vida
Pau interior: Cessa el sentit del pas del temps
Immortalitat: És possible sentir la continuïtat de la consciència sense cos, i per tant s’elimina la por a la mort física.

Efectes i beneficis.

El so del gong indueix a un estat de meditació i relaxació profunda, estimula el sistema circulatori, glàndula i nerviós. Reequilibra el cos físic, emocional i espiritual, despertant estats superiors de consciència pròpies de la sanació i la transformació. Ajuda a eliminar bloquejos energètics.

La imagen puede contener: texto